Queen –I Want To Break Free –1984

Michael Jackson—Billy Jean

abonamente presaFreddie

TV LIVE ROMANIA

 

 

Remember Tv.

 

Vedete de altadata.

 

Videoclipuri.

 

  Pagina contine informatii si videoclipuri despre vedete de odinioara.

Prin anii 70-80 inregistrarile video au ajuns la un nivel suficient de bun calitativ, astfel incat sa dureze in timp. Dupa inventarea CD-ului si apoi a DVD-ului mai toate inregistrarile vechi in format video au fost copiate si in format digital.

  Astfel s-a ajuns ca poti vedea pe internet o inregistrare veche, cu Elvis Presley de exemplu, in format digital, desi pe timpul acestuia nu se inventase nici caseta video (aparusera primele magnetofoane video).

  Va invitam sa urmariti si dvs. astfel de inregistrari, preluate in general de pe YouTube.

 

                                   Va dorim vizionare placuta !

TV. LIVE DIN ROMANIA

IMAGINI LIVE ROMANIA

WEB TV. ROMANESC

ZIARE ROMANESTI

TV. LIVE INTERNATIONAL

WEB-HOSTING GRATUIT

RADIO LIVE ROMANIA

UTILE, STIRI ROMANIA

FETE FRUMOASE

ROMANIA INEDIT

REMEMBER TV.

MUZICA ELECTRONICA

CONTACT

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Dupa ce in 1982 a lansat cel mai bine vandut album  de muzica din lume, Thriller  vandut in toata lumea in peste 50 de milioane de exemplare, in anul 1987 Michael Jackson scoate pe piata un nou album intitulat Bad, vandut si acesta in peste 25 de milioane de exemplare.

In 1991 apare un nou album,

Dangerous, tot cu vanzari record de 23 de milioane de albume.

Orice s-ar spune si orice s-ar face Michael Jackson ramane regele de necontestat al muzicii pop, cu un numar discuri vandute neegalat inca de nici o vedeta fie ea in viata sau nu.

  Va propunem spre vizionare piesa

Billy Jean.

 

Videoclipul piesei

"I WANT TO BREAK FREE" a parodiat o telenovela britanica, Freddie Mercury fiind huiduit cand a aparut pe scena de la ROCK IN RIO imbracat ca in videoclip; brazilienii prezenti la concert au considerat ca prin gestul sau, Mercury degrada ceea ce pentru Brazilia era un imn democratic.Apoi a venit momentul LIVE AID, in 1985, concert de caritate la care formatia a fost invitata sa participe. Dupa parerea criticilor dar si a fanilor, grupul a facut cel mai mare show, cantand unele dintre cele mai bune piese ale lor.