Text Box: Politica de confidentialitate

Nu publicam aici decat informatii care circula libere pe internet si in presa scrisa si online. Pentru toate informatiile publicate pe acest site a fost indicata sursa. De asemenea, in cazul publicarii de materiale informative originale (articole, mp3, filme, fotografii, etc.) aceasta s-a facut cu respectarea legilor in vigoare si avand acordul autorilor.

Anunturile de publicitate de pe acest site sunt furnizate de

Google AdSense si sunt difuzate atunci cand accesati site-ul nostru. Aceste companii pot folosi datele dvs. (IP-ul computerului dvs.) in scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. In nici un caz nu vor fi folosite sau inregistrate date personale ale dumneavoastra, cum ar fi: numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, etc.). Daca doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, accesati link-ul urmator:

https://policies.google.com/technologies/ads

Avem obligatia de a va cere consintamantul pentru utilizarea datelor dvs. (IP Protocol), desi acestea nu va identifica personal.

Bunurile si produsele Ad Sense prezentate pe acest site asigura, cu acordul dvs., bineinteles, functionarea gratuita a acestui site.

Tv Live Romania este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Tv Live Romania fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

Site-ul Tv Live Romania nu va oblige sa va faceti cont sau sa va logati in vreun fel, nu va solicita date personale sau date despre card-urile dvs.

 

Va multumim.

TV LIVE ROMANIA