Tyra Banks

  Aici gasiti informatii despre fete si femei frumoase din Romania si din toata lumea.

  Vedete din muzica, sport, film, fotomodele, etc.

  Frumusetea unei femei nu este data numai de aspectul fizic ci si de caracter, talent, putere de munca, initiativa, curaj, calitati de care dau dovada din plin multe dintre contemporanele noastre.

Tyra Banks 4Tyra Banks 3Tyra Banks 2Tyra Banks 1Tyra Banks -mic -2Tyea Banks -mic-1
Radio Zu - Romania
Tv Live Romania

TV LIVE ROMANIA

 

Fete si femei frumoase

din Romania si din lume.

 

 

TV. LIVE DIN ROMANIA

IMAGINI LIVE ROMANIA

WEB TV. ROMANESC

ZIARE ROMANESTI

TV. LIVE INTERNATIONAL

WEB-HOSTING GRATUIT

RADIO LIVE ROMANIA

UTILE, STIRI ROMANIA

FETE FRUMOASE

ROMANIA INEDIT

REMEMBER TV.

MUZICA ELECTRONICA

CONTACT

Alte fete frumoase:

Shakira

Beyonce

Blondy

Rihanna

Lili Sandu

Paula Seling

TV. LIVE DIN ROMANIA

IMAGINI LIVE ROMANIA

WEB TV. ROMANESC

ZIARE ROMANESTI

TV. LIVE INTERNATIONAL

WEB-HOSTING GRATUIT

RADIO LIVE ROMANIA

UTILE, STIRI ROMANIA

FETE FRUMOASE

ROMANIA INEDIT

REMEMBER TV.

MUZICA ELECTRONICA

CONTACT

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Tyra Banks a fost aleasa femeia anului 2007 pentru succesul sau in afaceri si faptul ca este o imagine reprezentativa pentru femeile din intreaga lume. Titlul a fost acordat de revista americana OK! “America Ferrera, Jennifer Hudson, Beyonce, Jennifer Lopez si cu mine suntem femei care avem forme", spune Tyra.( sursa :

cinemagia.ro).

  Tyra Banks are un cuvant greu de spus in mass-media americana si nu numai, ea conduce si prezinta doua emisiuni cu audienta larga: “Tyra Banks Show” si “America’s” Next Top Modell.

  Tyra si-a inceput cariera ca fotomodel. Spre deosebire de alte fotomodele care la un moment dat si-au incheiat cariera odata cu trecerea anilor si aparitia ridurilor, Tyra a intrat in lumea mass-media, avand anual un profit important de pe urma emisiunilor pe care le realizeaza in televiziune. Show-ul tv. pe care il conduce acum ii aduce un profit anual de 18 milioane de dolari. Emisiunea “Tyra Bank Show” isi bazeaza audienta pe generatia tanara, show-ul fiind asemanator cu cel al vedetei “Oprah”. Emisiunea este produsa chiar de firma de productii a vedetei avand ca obiect tot felul de discutii pe subiecte exclusiv pentru femei, tratate tot din punctul de vedere al femeilor.

  Tyra Banks a fost prima negresa de pe coperta editiei Swimsuit a Sport Illustrated si prima afroamericana de pe coperta GQ (revista de barbati). Au urmat apoi Photo, Maxim, Vogue, Elle, Cosmopolitan si multe alte publicatii de marca. In anii in care prezenta lenjerie intima, Tyra s-a numarat printre top modelurile cu cele mai mari venituri, ea imbina stralucit cariera de topmodel cu cea de moderator de televiziune. Se pare ca succesul Tyrei in televiziune se datoreaza faptului ca este foarte lipsita de inhibitii, foarte comunicativa cu toata lumea si are o prezenta interactiva in show-uri, participa efectiv la ele alaturi de invitati, nefiind doar un moderator rece care sta deoparte si pune intrebari.

   Intr-un interviu acordat revistei Essence Magazine vedeta marturiseste ca, deocamdata, cariera ei este pe primul loc, dorinta de a avea un copil fiind lasata deoparte. Munca la revistele GQ, Sports Illustrated si la catalogul Victoria’s Secret cat si cea in televiziune au facut sa se piarda orice urma de instinct matern. In varsta de 35 ani, Tyra lasa deoparte intemeierea unei familii, munca sa fiind pe primul plan. In aceeasi publicatie vedeta declara: “Ma duc la servici si acolo doamnele vor plange in bratele mele la talkshow. Dar cand ajung acasa si pun cheia in usa nimic nu ma asteapta acolo: nu prieteni, nu sot, nu copii. Ma simt foarte implinita cand sunt la slujba si foarte golita cand sunt acasa”.

Sursa: www.people.com,

 

Rihanna

Shakira

Blondy

Beyonce

Lili Sandu

Paula Seling