Shakira

 

  Aici gasiti informatii despre fete si femei frumoase din Romania si din toata lumea.

  Vedete din muzica, sport, film, fotomodele, etc.

 Frumusetea unei femei nu este data numai de aspectul fizic ci si de caracter, talent, putere de munca, initiativa, curaj, calitati de care dau dovada din plin multe dintre contemporanele noastre.

Text Box: Pe numele ei complet Shakira Mebarak, vedeta s-a nascut la 2 februarie 1977 in localitatea Barranquilla din statul latinoamerican Columbia. La varsta de numai opt ani si-a scris prima ei piesa si de la zece ani a inceput sa concureze in competitii. La varsta de unsprezece ani incepe sa invete sa cante la chitara iar cand implineste treisprezece ani se muta in localitatea Bogota in speranta ca va realiza o cariera de fotomodel. In Bogota insa realizeaza un contract cu casa de productie columbiana Sony si astfel apare primul sau album intitulat “Magia”. Desi nu a propulsat-o inca pe plan mondial, albumul “Magia” a facut-o cunoscuta in tara.(1990). 
 In anul 1995 apare albumul “Pies Descalzos”, un real succes. Melodia “Estoy Aqui” de pe acest album a devenit repede un succes in toata America Latina dar si in Spania. In urmatorii doi ani albumul a fost promovat in toata lumea timp de circa doi ani si a primit discul de platina in US.
 In 1997 Shakira il angajeaza ca manager si producator pe Emilio Estefan. In 1998 scoate albumul “Donde Estan Los Landrones” care ajunge in trei luni numarul unu pe albumele latine, melodia “Ojos Asi” de pe acest album devenind un succes international.
 In anul 2000 apare albumul “Mtv Unplugged”. A fost prezenta cu acest album in topurile latine si a luat premiul Grammy Best Female Pop Vocal si Best Female rock Vocal pentru melodia “Ojos Asi”.
 In 2001 apare albumul “Laundry Service”, album care a intrat in topurile de muzica pop direct pe locul trei si care a primit in decurs de un an de zile de la lansare trei discuri de platina. “Whenever, whenever” si “underneath your
Clothes” sunt doua hituri de pe acest album.
 Anul 2005: Albumul “Oral Fixation”.
Shakira 1Shakira 2Shakira 3
Text Box: Vizionati videoclipul urmator si va veti convinge ca Shakira nu este numai o foarte buna cantareata dar si o foarte buna dansatoare.
Piesa se numeste “Tango” si face parte din albumul “Laundry Service” din 2001.
           Vizionare placuta!
Shakira 4Shakira micUsi de Garaj
Tv Live Romania

TV LIVE ROMANIA

 

Fete si femei frumoase

din Romania si din lume.

 

 

TV. LIVE DIN ROMANIA

IMAGINI LIVE ROMANIA

WEB TV. ROMANESC

ZIARE ROMANESTI

TV. LIVE INTERNATIONAL

WEB-HOSTING GRATUIT

RADIO LIVE ROMANIA

UTILE, STIRI ROMANIA

FETE FRUMOASE

ROMANIA INEDIT

REMEMBER TV.

MUZICA ELECTRONICA

CONTACT

Alte fete frumoase:

Beyonce

Tyra Banks

Blondy

Rihanna

Lili Sandu

Paula Seling

 

TV. LIVE DIN ROMANIA

IMAGINI LIVE ROMANIA

WEB TV. ROMANESC

ZIARE ROMANESTI

TV. LIVE INTERNATIONAL

WEB-HOSTING GRATUIT

RADIO LIVE ROMANIA

UTILE, STIRI ROMANIA

FETE FRUMOASE

ROMANIA INEDIT

REMEMBER TV.

MUZICA ELECTRONICA

CONTACT

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral