Rihanna

Aici gasiti informatii despre fete si femei frumoase din Romania si din toata lumea.

  Vedete din muzica, sport, film, fotomodele, etc.

  Frumusetea unei femei nu este data numai de aspectul fizic ci si de caracter, talent, putere de munca, initiativa, curaj, calitati de care dau dovada din plin multe dintre contemporanele noastre.

glob-mic-gif

Rihanna- Unfaithful

RihannaRihanna.Gradina.Rihanna Live Earth.
Rihanna
foto mic
Rihanna 4Rihanna 5
Tv Live Romania

TV LIVE ROMANIA

 

Fete si femei frumoase

din Romania si din lume.

 

 

TV. LIVE DIN ROMANIA

IMAGINI LIVE ROMANIA

WEB TV. ROMANESC

ZIARE ROMANESTI

TV. LIVE INTERNATIONAL

WEB-HOSTING GRATUIT

RADIO LIVE ROMANIA

UTILE, STIRI ROMANIA

FETE FRUMOASE

ROMANIA INEDIT

REMEMBER TV.

MUZICA ELECTRONICA

CONTACT

Alte fete frumoase:

 

Shakira

Beyonce

Tyra Banks

Blondy

Lili Sandu

Paula Seling

 

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

  Albumul de debut al Rihannei a fost lansat pe data de 30 august 2005, intitulat Music of the Sun. Acesta adopta genurile R&B și Dancehall, avand influențe specifice zonei Caraibelor. Acesta conținea douasprezece melodii și un remix pentru single-ul Pon de Replay. Albumul a fost vandut în 500.000 de exemplare în S.U.A. și 2 milioane pe plan mondial (dintre care aproximativ 70.000 în prima saptamana de dupa lansarea acestuia).

  La mai puțin de opt luni de la debut, Rihanna a revenit pe piața muzicala cu un nou album, intitulat A Girl Like Me (O Fată Ca Mine). Acesta este influențat de genuri muzicale precum R&B, pop, dance-pop și reggae. Albumul a debutat pe poziția cu numărul cinci în topul Billboard 200, având peste 115,000 exemplare vândute în prima săptămână de la data lansării, aproape dublul vânzărilor albumului său de debut. În Regatul Unit a debutat tot pe poziția a cincea cu 24,000 de exemplare vândute. În total, pe plan mondial albumul a fost vândut în 200,000 de copii în prima săptămână, obținând discul de platină.

  Cel de-al treilea album solo în limba engleză, lansat de către Rihanna este intitulat Good Girl Gone Bad si este diferit din punct de vedere melodic față de primele două albume ale Rihannei. La scrierea și producerea acestuia au participat Timbaland și Justin Timberlake, doi dintre cei mai renumiți cântăreți și producători de origine americană. Din punct de vedere al vânzărilor, acest album a avut peste patru milioane de exemplare vândute pe plan mondial.

  Rihanna a obținut patru nominalizări în cadrul premiilor Grammy pentru albumul Good Girl Gone Bad. Categoriile sunt: "Înregistrarea anului", "Cea mai bună colaborare Rap/Sung" (pentru Umbrella), "Cea mai bună interpretare a unui grup/duet R&B" (pentru Hate That I Love You) și "Cea mai bună înregistrare dance" (pentru Don't Stop the Music).

  Sursa: Ro.Wikipedia.org

  Va invitam sa vedeti cateva fotografii si videoclipuri cu celebra cantareata.

 

Vizionare placuta !

Tyra Banks

Shakira

Blondy

Beyonce

Lili Sandu

Paula Seling