Beyonce

  Aici gasiti informatii despre fete si femei frumoase din Romania si din toata lumea.

  Vedete din muzica, sport, film, fotomodele, etc.

  Frumusetea unei femei nu este data numai de aspectul fizic ci si de caracter, talent, putere de munca, initiativa, curaj, calitati de care dau dovada din plin multe dintre contemporanele noastre.

BeyonceBeyonce 2Beyonce mic 1Beyonce mic 2Beyonce mic 3Usi de GarajRadio Zu - Romania
Tv Live Romania

TV LIVE ROMANIA

 

Fete si femei frumoase

din Romania si din lume.

 

 

TV. LIVE DIN ROMANIA

IMAGINI LIVE ROMANIA

WEB TV. ROMANESC

ZIARE ROMANESTI

TV. LIVE INTERNATIONAL

WEB-HOSTING GRATUIT

RADIO LIVE ROMANIA

UTILE, STIRI ROMANIA

FETE FRUMOASE

ROMANIA INEDIT

REMEMBER TV.

MUZICA ELECTRONICA

CONTACT

Alte fete frumoase:

Shakira

Paula Seling

Tyra Banks

Blondy

Rihanna

Lili Sandu

 

Beyonce

 

S-a nascut pe 4 Septembrie 1981, in localitatea Houston, Texas, numele sau complet fiind Beyonce Giselle Knowles.

Beyonce a devenit cunoscuta ca membra a trupei R&B Destiny’s Child – grupul feminin cu cele mai mari incasari din istoria muzicii, cu un total de 50 de milioane de discurii vandute in intreaga lume.

La varsta de 7 ani, a inceput scoala de dans, fiind in acelasi timp si solista in

corul bisericii, castigand peste 30 de competitii locale de dans si muzica.

A urmat cursurile Liceului de Arta din Houston, transferandu-se

mai apoi la Liceul Alief Elsik din acelasi oras.

 Destiny’s Child au devenit faimoase in 1998 odata cu intrarea in To 10 Billboard a piesei `No, No, No Part 2`. Chiar si dupa scandalurile din presa generate de plecarea Letoyei Luckett si LaTaviei Robertson, Destiny’s Child (in cele din urma un trio) au reusit sa se mentina, devenind una dintre cele mai cunoscute trupe feminine din istorie, cu 4 hituri pe primul loc in Billboard Hot 100, mai multe piese in Top 10 si doua albume “number one”. Albumul de debut cu acelasi nume din 1998, produs de Wycleaf Jean, a fost premiat cu platina. Acelasi succes l-a cunoscut si urmatorul album - “The Writing`s on the Wall” (1999) – cu peste 13 milioane de copii vandute in intreaga lume. Piesa “Say My Name” a castigat 2 premii Grammy in 2001.

 “Survivor” va fi si el un mare succes, atingand prima pozitie in topul Billboard.

  Piesa “Independent Woman Part 1” a fost aleasa drept tema pentru coloana sonora a filmului “Ingerii lui Charlie”. “Survivor” a castigat 3 premii Grammy.

  In 2001, Beyonce a fost numita “Compozitorul anului” de catre Societatea Americana a Compozitorilor, Autorilor si Editorilor.

  In 2003, lanseaza albumul de debut “Dangerously in Love”, care se va vinde in 317000 de exemplare inca din prima saptamana, dupa trei saptamani fiind premiat cu platina.

  La editia din 2004 a Grammy-urilor a castigat un record de 5 premii, printre care “Cea mai buna performanta a unei artiste R&B” sau “Cel mai bun album R&B contemporan”.

  Pe data de 4 Septembrie 2004 lanseaza discul “B Day”, chiar cand implinea varsta de 25 ani. Piese de pe acesta precum “Déjà vu”, “Ring the Alarm” si “Irreplaceable” au atins primele pozitii in topurile internationale.

  Pe 6 Decembrie 2006 Beyonce a primit 5 nominalizari Grammy. A debutat si in industria cinematografica, aparand in filme precum “Austin Powers”, “The Fighting Temptations”, “Pantera Roz”, dar mai ales “Dreamgirls”, productie nominalizata la Globul de Aur si la Oscar.

  E foarte greu sa prezinti pe scurt o cariera impresionanta a unei vedete contemporane care probabil ca mai are multe de spus in materie de muzica  si film. Speram ca ne-am descurcat.

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral