Lili Sandu

Aici gasiti informatii despre fete si femei frumoase din Romania si din toata lumea.

† Vedete din muzica, sport, film, fotomodele, etc.

† Frumusetea unei femei nu este data numai de aspectul fizic ci si de caracter, talent, putere de munca, initiativa, curaj, calitati de care dau dovada din plin multe dintre contemporanele noastre.

glob-mic-gif

Lili Sandu - Aproape de tine

Lili Sandu - Lee Lee feat Moogly

Gradina.
Lili Sandu, foto mic.Radio Zu - RomaniaLili Sandu, foto 1.Lili Sandu, foto 3.
Abonamente PresaTv Live Romania

††††††††† TV LIVE ROMANIA

 

 

Fete si femei frumoase

 

din Romania si din lume.

 

 

TV. LIVE DIN ROMANIA

IMAGINI LIVE ROMANIA

WEB TV. ROMANESC

ZIARE ROMANESTI

TV. INTERNATIONAL

WEB-HOSTING GRATUIT

RADIO LIVE ROMANIA

UTILE, STIRI ROMANIA

FETE FRUMOASE

ROMANIA INEDIT

REMEMBER TV.

MUZICA ELECTRONICA

CONTACT

Alte fete frumoase:

 

Shakira

Beyonce

Tyra Banks

Blondy

Rihanna

Paula Seling

 

TV. LIVE DIN ROMANIA

IMAGINI LIVE ROMANIA

WEB TV. ROMANESC

ZIARE ROMANESTI

TV. LIVE INTERNATIONAL

WEB-HOSTING GRATUIT

RADIO LIVE ROMANIA

UTILE, STIRI ROMANIA

FETE FRUMOASE

ROMANIA INEDIT

REMEMBER TV.

MUZICA ELECTRONICA

CONTACT

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral

† Lili Sandu s-a nascut la 28 mai 1979 in Tulcea, Romania.

† Intre 1994 si 1998 a absolvit Liveul de Muzica "George Enescu" din Bucuresti iar apoi si-a continuat studiile la Universitatea "Spiru Haret", Facultatea de filozofie-jurnalistica.

† Intre 1996-1998 isi incepe activitatea artistica la Scoala Vedetelor, unde, in 1997 ia premiul "Palme D'Or". In 1998 participa la Festivalul de Muzica Usoara Mamaia, unde se claseaza pe locul al treilea la sectiunea interpretare.

† In anul 2000, trupa "Trinity", din care face parte si Lili, lanseaza un album si doua videoclipuri. In 2005 isi incepe cariera solo sub numele Lil'Lee si apare single-ul de succes "Aproape de tine". Tot in acelasi an isi face debutul in actorie, in rolul secundar "Cassandra" din prima telenuvela romaneasca intitulata "Numai iubirea" si difuzata de postul tv. Acasa, iar apoi joaca din nou in† "Pacatele Evei", de data aceasta in rolul Rebecca Alecu.

† In anul 2007 lanseaza videoclipul piesei "Jump", inclusa pe albumul "Under my soul". Albumul cuprindea 12 piese in limba engleza printre care si alte melodii:

"All That You Wanted", "Itís the Right Time", "You", "I Donít Care", "Never More" si "When Youíre Down".

† In Februarie 2009 Lili revine la muzica cu melodia "Lee Lee", compusa de Gabriel Huiban, regia video a videoclipului piesei fiind realizata de Iulian Moga.

Lili promitea atunci ca "Lee-Lee" va fi urmata de un intreg album. Discul, cel de-al doilea din cariera solo a cantaretei, va iesi pe piata in aceasta vara si va contine piese compuse integral de Gabriel Huiban.

† Tot in Februarie 2009 joaca in cateva episoade din serialul "Regina" difuzat de postul Acasa Tv. Iata ce declara actrita-cantareata Lili Sandu:"am fost onorata sa fac parte dintr-o distributie de exceptie. Am lucrat cu Iura Luncasu, un regizor care te face sa te simti ca acasa si cu Gheorghe Visu, pe care il urmaresc de cind eram mica pe scena teatrului si apoi pe micul ecran"

†† Daca doriti sa aflati mai multe despre Lili, va invit sa urmariti cateva clipuri de pe YouTube si cateva fotografii de pe net. Vizionare placuta !!