Dupa cum multi dintre dumneavoastra stiti deja, o gramada de publicatii (ziare si reviste) au renuntat la editia tiparita insa continua sa apara pe internet (online).

  Desi, de cele mai multe ori, motivul invocat este o restructurare a companiei respective, criza economica, eventuala inghetare a activitatii pe o perioada determinata, sa pare ca mediul online chiar va duce in cativa ani (maxim 10 dupa mintea mea) la disparitia aproape definitiva a presei tiparite.

  Suntem asaltati de catre firmele de specialitate cu tot felul de inventii, gadget-uri sau cum vreti sa le mai spuneti: notebook-uri,

i-pod-uri, e-readere, laptop-uri, smart-phone-uri (telefoane care fac de toate), etc. Mai toate dispun sau pot fi dispuse cu o conexiune fiabila la internet si cu ajutorul lor se poate citi presa online.

  Pentru impatimitii ziarului adevarat firma LG a lansat in 2010 un

nou e-reader, de data asta unul flexibil ca in imagini, mult mai apropiat de ziar in forma pe care o cunoastem cu totii si avand denumirea completa de” e-journal reader”.

 Oricum, nu cred ca poate fi impaturit in 4 sau in 8 si indesat in buzunar… Are si un pret destul de mare… Insa peste zece ani ar putea sa coste mai mult un pachet de tigari sau un litru de benzina…

 

Sursa foto:

Ziar electronic.Noul e-reader de la LG.
Reghardware.co.uk

Auto.tvlive.com.ro, auto in Romania.Tv Live Romania

TV LIVE ROMANIA

 

 

Ziarul electronic

 

 

 

TV. LIVE DIN ROMANIA

IMAGINI LIVE ROMANIA

WEB TV. ROMANESC

ZIARE ROMANESTI

TV. LIVE INTERNATIONAL

WEB-HOSTING GRATUIT

RADIO LIVE ROMANIA

UTILE, STIRI ROMANIA

FETE FRUMOASE

ROMANIA INEDIT

REMEMBER TV.

MUZICA ELECTRONICA

CONTACT

Tv Live Romania

Bucuresti

Gradina

Auto-moto

Litoral